Cari Blog Ini

Jumaat, 11 Mac 2011

Heheh... Pangkor here I come....

akhirnya mjd jgk ye kwn2 plan kte pi pgkr... walopon x p lg tp da 80% sure la jd heheh
kalo korang nak cancelkan, nasib la... duit I x refund blk k... =)
thanks to kak ram ejen cuti-cuti pangkor yg menolong menge'chop'kan chalet yg akan kite akan menginap nnt... apekah xtvt kite kat sane nnt? k.ram kate mcm2 ley buat cume sediakan ongkosnya shj huhuhu... makanya tmn2ku sediakan aja ongkosnya.. pastu korang nak snokerling ke, banana boat ke, karoks ke sukati korangla.. 
semoga thn dpn kte dpt plan ke tmpt yg lg besh la...
bab reunion akan dipikir2rin ok... dun wori ok 

2 ulasan:

  1. wahwahwah....i pn xsbar gak fi...wlau cm2 halangan akhirnya jd gak plan kiter walupn bebrapa kerat..xper fi... kita on jer mna yg ada.. pas ni kita plan p sabah nk.. pulau mantanani... pl nyer nantu.. so leh la dpt discount kot.. heheheh

    BalasPadam
  2. 2 lar kak... hopefully sumenyer bejalan lanco le sumenyer nnt... pasni sabah here i come pulak yer huhu.. bole dipikir2in... pulau mantanani--> bukan mama kat takot laut ke heheheh... kak bole x nak wat request ke pl tlg support half kekeke jgn mara aaaa.... lg 1 bile u nak follow i eh???

    BalasPadam