Cari Blog Ini

Jumaat, 11 Mac 2011

Heheh... Pangkor here I come....

akhirnya mjd jgk ye kwn2 plan kte pi pgkr... walopon x p lg tp da 80% sure la jd heheh
kalo korang nak cancelkan, nasib la... duit I x refund blk k... =)
thanks to kak ram ejen cuti-cuti pangkor yg menolong menge'chop'kan chalet yg akan kite akan menginap nnt... apekah xtvt kite kat sane nnt? k.ram kate mcm2 ley buat cume sediakan ongkosnya shj huhuhu... makanya tmn2ku sediakan aja ongkosnya.. pastu korang nak snokerling ke, banana boat ke, karoks ke sukati korangla.. 
semoga thn dpn kte dpt plan ke tmpt yg lg besh la...
bab reunion akan dipikir2rin ok... dun wori ok 

Selasa, 8 Mac 2011

my 1st blog


hai uools... my 1st blog hehehe...da 3ari sy mc... psl ape mc?????lamenye mc????
sumer slh sy sndri :( ... da la norainna, pkai lg highheel tggi2 :P
haaaaaaaaaamekkkkk ko terpecok kaki smpi 2kali...
alhamdullilah hari ni last day nak g ngurut kaki ngan opah dok kat lvl 10 kt umah sewa nih
nasib baek la suami terchenta amik cuti 2ari utk jage mama... terima kasih babah <3
mase jumpe doc ari isnin lps, doc bg srt refer ke hosp utk wat fisio...
bln april, 21hb baru tca (hekkkelllehh)... sementare 2 kaki sy pon da sht waalfiat....
hrp2 sok da bole p kejeda bowink wei dok umah...
babah pon da blk kt hicom :( (miss u already....)