Cari Blog Ini

Selasa, 19 April 2011

[mkn durian@ss2]

ni adalah backup planned... anyway kiteorg (me,kak kat,kak nora) plan nak p icity..
disebabkan hujan membasahi bumi shgga tghari so we all pown tkr la plan.


so plan ni dr cik nora kiter yer.... tp masaelahnyer.. bole ke cik nora kite x sure location kat mner... adoooiyaii....
i x kisah... tp cik abg syg musyuk i ni cam da x bole bla jerk... heheh  sebenarnya bkn ape, cik abg syg musyuk i ni frust coz x dpt nak tgk bola huhuhuh =) [ma mtk maaf ba]


setelah cik nora n cik kat kiter menelepon kwn2 mereka.. akhirnya kami smpi jugak kt kedai durian
maaakk aiii... byk kedai jugak la yg ader siap open table cam kedai mamak pn ader... last2 we all dok kt kedai DURIAN SS2... mengikut kwn2 durian kunyit mmg HOT tp xder rezeki coz durian 2 da abis stok...


we all pn mtk la waiter(kekeke.. kdai durian pn ader jgk waiter)  htr durian... mkn smpi nak muntah la masing2. xsangke gila la... byk btol ulas dlm sebijik durian... 


 =) thanks 2 cik kat kite yg open table pd mlm 2.... nnt banje lg ek <3 kekekek  

[saya da jd ahli ppfmy]

ppfmy = persatuan pen peg farmasi msia... persatuan yg menjaga dan meningkatkan nama baik dan kepentingan profesion pen peg farmasi serta mempertahankan dan meninggikan taraf dan etika profesion pen peg farmasi.


anyway baru jer jd ahli kekekek... sblm ni xpernah pn peduli apekebenda persatuan nih, tp sejak join since 8 april lps baru la rase bertapa importantnyer keahlian bg sesebuah persatuan...


sy juga ader menguar2kn kat fbgroups>45 4eva hopefully kwn2 sy pun ramai2 join persatuan. kepada yg pen peg farmasi swasta, student2 korg pn bole join same k... cane care nak join? simple jer search www.ppfmy.com sumer ade kt situ...


next aktiviti persatuan : mesy agong@batu pahat .moh ramai2 kte serang batu pahat  

Jumaat, 11 Mac 2011

Heheh... Pangkor here I come....

akhirnya mjd jgk ye kwn2 plan kte pi pgkr... walopon x p lg tp da 80% sure la jd heheh
kalo korang nak cancelkan, nasib la... duit I x refund blk k... =)
thanks to kak ram ejen cuti-cuti pangkor yg menolong menge'chop'kan chalet yg akan kite akan menginap nnt... apekah xtvt kite kat sane nnt? k.ram kate mcm2 ley buat cume sediakan ongkosnya shj huhuhu... makanya tmn2ku sediakan aja ongkosnya.. pastu korang nak snokerling ke, banana boat ke, karoks ke sukati korangla.. 
semoga thn dpn kte dpt plan ke tmpt yg lg besh la...
bab reunion akan dipikir2rin ok... dun wori ok 

Selasa, 8 Mac 2011

my 1st blog


hai uools... my 1st blog hehehe...da 3ari sy mc... psl ape mc?????lamenye mc????
sumer slh sy sndri :( ... da la norainna, pkai lg highheel tggi2 :P
haaaaaaaaaamekkkkk ko terpecok kaki smpi 2kali...
alhamdullilah hari ni last day nak g ngurut kaki ngan opah dok kat lvl 10 kt umah sewa nih
nasib baek la suami terchenta amik cuti 2ari utk jage mama... terima kasih babah <3
mase jumpe doc ari isnin lps, doc bg srt refer ke hosp utk wat fisio...
bln april, 21hb baru tca (hekkkelllehh)... sementare 2 kaki sy pon da sht waalfiat....
hrp2 sok da bole p kejeda bowink wei dok umah...
babah pon da blk kt hicom :( (miss u already....)